Wat kan FAMA voor u doen?

 

Onder bepaalde voorwaarden wil FAMA u helpen gelegenheidsboekjes te maken. We maken daarbij gebruik van de mogelijkheden die Printing on Demand bieden. Wilt u of uw organisatie een boekje uitgeven voor een speciale gelegenheid? Is er een relatie met vrijmetselarij? Neem contact met ons op via het contactformulier op deze website. De belangrijkste voorwaarden zijn dat er aan een dergelijk project voor FAMA geen kosten verbonden mogen zijn en dat de teksten digitaal worden aangeleverd. FAMA zorgt voor de opmaak en de productie. U zult verbaasd zijn wat er voor een betrekkelijk gering bedrag mogelijk is.


Wat kunt u voor FAMA doen?


Veel.
Maak reclame voor ons. Breng anderen op de hoogte van onze boeken en wijs ze op deze website.
Voorzie ons van informatie. Meldt het ons wanneer u weet dat iemand bezig is met een boek(je) of lang artikel over iets dat met vrijmetselarij te maken heeft.
Verschaf ons middelen. FAMA maakt geen of nauwelijks winst op de boeken die verkocht worden. Ondanks de inzet van vrijwilligers en de in de afgelopen jaren doorgevoerde kosten besparingen is er geld nodig. Meldt u als u achter onze doelstellingen staat via het contactformulier aan als donateur.
Werk mee. Wilt u FAMA metterdaad helpen. Kijk onder vacatures.